Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

 • Irmgard Bomers (7 juni 2022): Wat fijn dat onze wegen elkaar via Woondromen in Wateringen kruisen. Zo knap hoe jij bij de opening van de expositie de verbinding weet te duiden tussen jouw werk, dat van de andere kunstenaars en de bedoeling van Woondromen: nieuwe wegen ontdekken door nieuwe verbindingen te maken - met het werk van kunstenaars in het hart van dat proces.
 • Pau Voute (17 december 2020): BESTE Antoinette, wat een verrukkelijke speelse fantasie heb je, en wat kan je het waanzinnig knap in vorm en kleur uitdrukken. Die rode glanzende tomaten, dat is keramisch geen kattenpis! Wat een stel sufkoppen, dat ze jouw werk niet hadden geselecteerd voor die zgn. toptalenten. Het enige probleem , leek mij voor jou, welke werkstukken te kiezen voor zo'n inzending! Want je hebt zoveel gemaakt, zo divers. Groot respect voor jouw keramiek èn jouw speelse geest.
 • Pau Voûte (18 september 2019): Fantastisch Antoinette!!! Het (maak-)plezier spat er van af. Prachtig gemaakt. Vol fantasie. Geestig. Ik wens je er heel veel succes mee bij de Westlanders. Hartelijke groeten, Pau
 • Aafke S (18 mei 2019): Wat heb ik een bewondering voor je mooie kunst van keramiek. De spreuken en gezegden erin terug te laten komen, geweldig. Maar het meest sprak me aan jouw beleving met de 12 jaren die je meemaakte met je moeder. Mijn tranen kwamen toen ik je sprak,vanmiddag. Mede door mensen in m’n omgeving, die ook getroffen worden door........ In je boekje, las ik zoveel waarheden van......., zo mooi beschreven, dat raakte me echt. We gaan elkaar vast nog wel eens zien. (Hodenpijl)
 • Cobi Smith (11 april 2019): Heb al een aantal lessen gehad bij Antoinette. Altijd gezellig met de koffie en koekjes van Antoinette. Het is heel ontspannend om met je handen in de klei te zitten, en je maakt de leukste dingen. Ik geniet van de wekelijkse les!
 • Annemieke Lobbezoo (8 oktober 2017): wat een prachtige expositie op Hodenpijl en zo goed op elkaar afgestemd. Ik ben inmiddels twee maal geweest en zag dat ik al te laat was met een stuk keramiek dat ik graag had willen kopen. Des te beter voor jou natuurlijk. Gefeliciteerd met dit succes. En mocht je nieuwsgierig zijn, 'Dribbel' heeft een recensie geschreven van zijn bezoek op het blog www.doggiesattheharbour.nl
 • Pleuny Boers (24 april 2016): Vorige week zondag 17 april 2016 gezellig wandelen vanuit Hodenpijl met voor ons (deelnemers) een verrassingsbezoek aan je galerie. Een hartelijk ontvangst met een uitleg van jouw over je kunstwerken en Alzheimer, heeft de groep beroerd. Dank je wel. Pleuny
 • Marianne Ouwendijk. (22 november 2015): Hallo Antoinette, leuk om jou en Marianne vandaag tegen te komen bij KERAMIX in Zoetermeer . Heb gelijk een kijkje genomen op je site. Mooi om te zien hoe je ontwikkeling met de klei zich voortzet. Ga zeker je site volgen. Succes.
 • Pau Voûte (27 oktober 2015): Dag lieve Antoinette, Fijn!!!, om je nieuwe serie van de 'stad van de toekomst' te zien. Wat werkt die transparante epoxie geweldig: gestold water, waar rotsen bovenuit steken. Wat een byzondere vondst, om dit materiaal te gebruiken als uitbreiding of aanvulling op je gebakken klei. Heel byzonder. En ik word gelukkig van het beeld van de 'stad van de beleving'. De openheid, die tegelijk op levendige wijze omsloten is, vind ik mooi getroffen. Wat zit er aan deze serie weer een hoop uitdaging en inspiratie. Een kern, dat de potentie in zich heeft te blijven groeien, net als jouw alzheimer werk. Super. En verder ben ik het helemaal met Loes Huisman eens, dat je een fantastische website hebt, die heel helder functioneert. Ik hoor graag nog een keertje van je -om daar van te leren - hoe je dat voor elkaar gekregen hebt. Veel succes, groetjes, Pau
 • Hans en Thea van Gogh (12 oktober 2014): Hallo Antoinette, Wat zijn wij blij dat we mochten genieten van jouw mooie expositie in Maasland. De kunst, de teksten en de sfeer hebben ons verrijkt.Hartelijk dank en veel succes verder.
 • Nelleke (24 mei 2014): De abstracten spreken mij het meest aan. En bij het werk onder Alzheimer is Levensbagage goed getroffen het raakt gevoelsmatig.
 • Loes huisman (21 mei 2014): Ha Antoinette, wat een mooi verzorgde site, daar kun je trots op zijn. Ik kijk al uit naar mijn volgende kunstwerk!!