De vaasvormen zijn opgebouwd met ringen of met plakken klei. Ze zijn veelal niet op één afbeelding te vangen doordat de vaas aan elke zijde een ander aanblik heeft. Ze zijn speels en afgewerkt met prachtige eigen ontwikkelde glazuren.

uit 2020 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vaas Fraai

2023

Vaas Fraai is een vaas met een bijzondere vorm en een mooi zijdemat glazuur. Elke kant van Fraai heeft een andere uitstraling.

Vaas Robuust

2023

Vaas Robuust is een hoge vaas met een smalle basis met mooie zelfontwikkelde glazuren. 

Vaas Sfeer

2023

Vaas Sfeer heeft een bijzonder mooie uitstraling door de zelfontwikkelde glazuren in de blauw-groene tinten

Vaas Artistiek

2022

De ovale vaas heeft een huid van prachtige zelf ontwikkelde steengoed glazuren. De voor en achterkant van de vaas heeft een ander uiterlijk.

Vaas Koket

2022

Deze vaas heeft vrouwelijke vormen en is met diverse zacht groene tinten geglazuurd. De vaas is opgebouwd met plakken klei en gebakken op steengoed temperatuur. De voor, zij en achterkanten zijn allemaal verschillend. De vrouwelijke vaas is lastig in één afbeelding te vangen.   

Vaas Aqua

2023

Deze vaas heeft prachtige overlopende glazuren die zelf ontwikkeld zijn

Vaas Sympathiek

2021

De vaas is opgebouwd met plakken klei. Op de huid is een prachtig zelfontwikkeld glazuur aangebracht en is van steengoed.  De vaas heeft aan alle kanten een ander uiterlijk daardoor doet de vaas speels aan. 

Vaas Hoffelijk

2021

De vaas is opgebouwd met plakken klei met een bijzonder steengoed glazuur. Wanneer je de vaas draait is deze aan elke zijde anders, dat maakt de vaas speels.  

Vaas Slank

2023

Vaas Slank heeft een basis van kleislib met daarover een gekleurd eigen ontwikkeld glazuur

Vaas Hip

2023

Vaas Hip heeft prachtige steengoed glazuren en 2 hippe steentje op de vaas.

Vaas Vriendelijk

2020

De vaas is opgebouwd met plakken klei. Het glazuur wat is toegepast heeft verschillende verschijningsvormen afhankelijk van de dikte van het steengoed glazuur. 

Vaas Amusant

2021

De vaas heeft 3 lange poten, waardoor het lijkt of de vaas onderweg is. De diverse glazuren zijn mooi blauw-groene steengoed glazuren.  

Vaas Puur

2022

De vaas is opgebouwd uit ringen klei. Op de huid zijn kleine rechthoekige vakjes aangebracht. Het glazuur is een steengoedglazuur. Door het glazuur dunner en dikker op te brengen ontstaan mooie kleurverschillen, kleine blauwe eilandjes in het groen.  

Vaas Stoer

2021

De vaas heeft een mooie leerachtige uitstraling. Het glazuur is een steengoedglazuur, zoals bij elk glazuur zelf ontwikkeld.